Dit jaar verloopt het Paasfeest misschien wat anders dan we gewend zijn. We zitten midden in de tijd van sociale distantiëring en kunnen niet zomaar naar de winkel voor de leukste paasspulletjes. Gelukkig kunnen we online alles bestellen om toch een fantastische paastafel te maken: zo kun je samen met je gezin, partner of gewoon lekker in je eentje genieten van een geweldig Pasen. Met deze items voor in huis maak jij Pasen extra gezellig!

1_egguins-eierhouder---hoofd.jpg

Een ei hoort erbij
Bij Pasen horen natuurlijk eieren. Daar horen toffe gadgets bij, die we graag voor je op een rijtje zetten. Met de Egguins eierhouder van Peleg Design maak je de perfect gekookte eieren, zonder ze kapot te laten gaan! Met deze pinguïn eierhouder zet je in één keer tot maximaal 6 eieren in het kokende water. En vanuit het water zo hop, op de ontbijttafel.

Als het je maar niet lukt om een ei te scheiden met twee helften van een eierschaal, dan is de Daisy eischeider van Peleg Design wat voor jou. Met deze handige tool doet het madeliefje al het werk. Hang de eischeider op de rand van een glas of beker, tik een eitje kapot en laat het zachtjes in de scheider vallen. De eidooier blijft bovenin liggen, terwijl het eiwit in het glas zakt en zo het hart van de madelief vormt. Het is een euh… eitje! Het even anders dan anders doen? Laat iedereen dan z’n eigen eitje bakken op een gourmetstel.

konijn-eierdopje1.jpg

Ook een leuke aanblik: het Bella Boil konijn eierdopje van Qualy. Dit eierdopje heeft de vorm van een konijn. Het kunststof konijntje heeft voldoende ruimte om een ei op haar rug te dragen. En dat is niet het enige: je kunt haar oor als lepel gebruiken. Ook cool: de Estetico Quotidiano eierhouder van Seletti lijkt op de binnenkant van een eierdoos, maar is gemaakt van porselein. Hierdoor wordt ‘ie direct een stukje dan zijn kartonnen tegenhanger. Serveer lekker gekookte eieren tijdens de paasbrunch of jullie zondagse lunch op een moderne, stijlvolle manier in deze eihouder. Met de Humphrey Walvis eiersnijder van Ototo snij je in een oogwenk je eitje. Door de bek van de walvis dicht te doen zorgt Humphrey ervoor dat jouw gekookte ei in nette plakjes wordt gesneden. Wil je liever niet je vingers branden aan je net gekookte eitje? De Balvi Kip ovenwant heeft het uiterlijk van een vrolijk kippetje, die met plezier je hete potten en pannen tilt en met gemak iets uit de oven kan halen. Geweldig, toch?

De Paassfeer in huis
Naast een lekker eitje, zijn er natuurlijk traditionele Paas versieringen die horen bij de Paastafel. Wat dacht je van schattige kuikentjes, geschilderde paaseieren of prachtige Paas decoratietakken? De keuze is reuze wat Pasen betreft  – gezellig wordt het met deze accessoires zeker!

bron: wonenonline.nl