Na al een aantal interviews gepubliceerd te hebben, is het nu de beurt om Selda Design voor te stellen middels een interview. Ook Selda Design zal deelnemen aan het interieurarchitecten plein tijdens het Excellent Luxury Living Event. Lees snel verder om wat meer te weten te komen over Selda Khoy.

Wie is Selda en wat is je achtergrond?

Ik ben Selda Khoy, afgestudeerd binnenhuisarchitect aan de Kunstacademie te Amsterdam. Naast mijn architectenbureau geef ik teken- en schilderlessen en presenteer ik mijn eigen werk in verschillende internationale galerieën.

Waarin onderscheidt Selda Design zich van de anderen?

Selda Design combineert de warmte van de oosterse cultuur met de westerse cultuur. Deze mix van stijlen en culturen is verassend en spreekt veel opdrachtgevers aan. Het is voor Selda belangrijk dat producten die gebruikt worden ecologisch verantwoord zijn, zodat de komende generaties ook kunnen genieten van wat de aarde te bieden heeft.

Wat is tot nu toe het hoogtepunt geweest in je carrière?

Er zijn meerdere hoogtepunten geweest, maar met name de projecten die in het buitenland gerealiseerd zijn, zoals in New York en Turkije, zijn wel favoriet.

Wat kunnen de bezoekers verwachten van je tijdens het Excellent Luxury Living Event?

Selda toont haar eigen brand in houten vloeren en wanden en kunstwerken “by Selda Design”. Deze vloeren en wanden zijn ecologisch verantwoord geproduceerd, de vloeren hebben speciale bewerkingen gehad waardoor ze de enige in hun soort zijn. De wanden bestaan uit beton look, metaal look en een nieuwsoort behang uit steen. Het heeft een ongekende uitstraling dat veel mensen zal aanspreken, vooral mensen die wat anders willen dan het gewone.

Wil je Selda Design volgen op Social Media? Dat kan via Twitter en Instagram.

Bron: www.excellenteindhoven.nl